Категории: Черноморие

Със скорост 260 км/ч: В мрежата плъзна клип на шофьор, каращ като луд. Панайот: „Не бях аз“ (ВИДЕО)

Реклама

В социалните мрежи беше качен клип, на който водач на автомобил развива скорост от 260 км/ч по автомагистрала „Тракия”. В същия профил в социалните мрежи има видео и с движение от 100-120 км/ч в Бургас. Младежът, в чийто профил са качени обаче, категорично отрича това да е той

„По принцип аз твърдя, че на тези видеа не съм аз човекът зад волана. Общо взето това, че са качени в профила ми, по никакъв начин не означава, че не може да ги е качил някой друг и аз да съм си ги запазил и качил в профила ми. Не знам как се разбира, че колата е моя, от клип, качен в интернет. Снимките на колата в профила ми са мои. Обаче тези, които са снимани зад волана с висока скорост, не са правени от мен“, твърди в ефира на Нова телевизия Панайот, собственик на автомобила.

„Това са просто случайни клипове, взети от интернет пространството“, убеден е Панайот.

„За високата скорост, мисля, че би било редно да имаме правото да я развиваме по писти, обаче при положение, че в България няма писти, ще трябва такава скорост да се развива по магистралата, както клиповете, които съм запазил и съм решил да кача в профила си“, заяви Панайот.

„Мисля, че всеки, който решава да наруши закона, трябва да е подготвен да получи конкретните санкции. Аз съответно ако реша да превиша скоростта, го правя със съвсем минимална скорост, с не повече от 30 км – дали градско или извънградско, и съм готов да понеса санкцията до 30 км превишаване на скоростта“, обясни младият мъж.

„Видеата със сигурност не са с цел, някой като види видеото да си каже „дай и аз да карам с толкова“. Всеки адекватен човек може да си прецени с колко да кара и няма да се влияе от видео“, казва Панайот.

„Аз съм имал 3 глоби за превишена скорост но са отпреди 3 години. Оттогава съм почнал да карам нормално“, посочи мъжът, според когото контролът е много сериозен.

„Такава скорост от 260 км/ч не е развивана лично от мен. Ако друг е развивал такава скорост с моята кола няма как да знам. Аз много често я давам на приятели да я карат. Те вече може да са си правили каквото искат с нея. Лично от мен никога не е развивана такава скорост“, оправда се Панайот.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Ще осветят в зелено щаба на ВМС във Варна

Щабът на ВМС ще бъде осветен в зелено в подкрепа на хората, страдащи от митохондриални…

преди 10 часа

Временно затварят за посетители басейн във Варна

От днес (20 септември) до 24 септември (вторник) басейн "Алекси Алексиев" ще бъде затворен за…

преди 10 часа

Смерч вилня в Югоизточна България

Смерч вилня в Югоизточна България. Явлението беше наблюдавано днес до село Резово, община Царево, област…

преди 11 часа

И утре продължават довършителните работи по настилката на ул. „Прилеп“ във Варна

Ремонтните дейности в местност "Пчелина" продължават и утре, научи медия "Нова Варна". Припомняме, че за…

преди 11 часа

От МВР обявиха колко средства са постъпили от наложени наказания по Закона за движение по пътищата от 13 до 19 септември

От пресцентъра на МВР предоставиха за медия "Нова Варна" обобщени резултати от специализираната полицейска операция…

преди 11 часа

Гигантско бебе пингвин изуми всички с размерите си: Тежи колкото майка си и баща си взети заедно

Кралското пингвинче Песто е необичайно голямо. Неговите размери го превърнаха в истински хит в социалните…

преди 11 часа