Категории: Любопитно

Случвало ли ви се е да виждате повтарящи се числа: Какво ни говорят те според ангелската нумерология?

Реклама

Случвасло ли ви се е често да забелязвате едни и същи числа или повтарящи се комбинации, било то поглеждайки часовника на телефона си, сметката в ресторанта или пък регистрационен номер на някоя кола? Според нумерологията често повтарящи се такив акомбинации са послания от вашия ангел-пазител. Някои хора смятат, че всеки от най има ангел-пазител, който ни предупреждава и насочва още от момента на раждането ни.

Определено трябва да обърнете внимание на повтарящите се комбинации от числа, но не е необходимо да оценявате всяка комбинация като знак. Само наистина често повтарящи се комбинации носят свещено значение. Най-често срещаните комбинации от числа в ангелската нумерология се считат за тройни комбинации от числа – ако често срещате повтарящи се комбинации, тогава ги приемете като съвети от духовен наставник, посочва сайтът Актуално.

Номер 111

Според нумерологията, тази комбинация означава, че е дошло време да повярвате в себе си и да започнете да изпълнявате плановете си. Число 1 в нумерологията е знак за решителност. Вашият ментор ви насърчава да излезете извън зоната си на комфорт, да преодолеете мързела и да предприемете действия.

Номер 222

Две символизира баланс – трябва да се отървете от всички страхове и тревоги, пътят, който сте избрали, е правилният. Освен това 222 е символ на идващ помощник. Ако дълго време сте били изгубени в съмнения и не можете да разберете какво да правите по-нататък, тогава скоро в живота ви ще се появи някой, който ще ви насочи по правилния път.

Номер 333

Три в нумерологията е символ на любовта и творческото себеизразяване. Тези, които мечтаят да станат известни и успешни, ще имат късмет. Трябва да сте активни и да излизате по-често, за да общувате с хора от различни сфери. За тези, които са самотни, съдбата изпраща човек – той скоро ще дойде и ще почука на вратата ви. Основното е да не пропускате щастието си, в противен случай ще трябва да прекарате много години, за да се повтори срещата.

Номер 444

Тройна комбинация от четворки показва, че сте се отказали. Ангелът пазител дава посланието, че сега е настъпил решаващият момент, когато съдбата, както се казва, тества силата на човека. Заслужавате да спечелите, не можете да се отказвате, трябва да съберете волята си и да продължите да действате.

Номер 555

Пригответе се за неочаквани обрати и приключения. Целият свят сега е отворен за вас, а възможностите и необходимите контакти са привлечени от вас като магнит. Не пропускайте своя шанс!

Номер 666

Спокойно, опасността не ви чака зад ъгъла. Това е ясен знак, че е време да спрем и да направим крачка в друга посока. Всичко, от което се нуждаете, е да се отървете от миналото и да започнете живота от чист лист. Не се вкопчвайте в старото, то отдавна е загубило смисъла си, потърсете и отворете нови хоризонти в живота си.

Номер 777

Изключителното внимание няма да ви навреди. Не казвайте на никого за близките си планове, пазете мечтите си в тайна. Вероятно в живота ви се е появил човек, който „изстисква“ вашите финанси от вас – време е да свалите „розовите очила“ и да сложите край на събитията, които се случват.

Номер 888

В нумерологията знакът осем представлява безкрайност. Това е благоприятна комбинация от числа, която показва пътуване, преместване или нова работа. Сега ще има значителни промени в живота ви и вие го заслужавате.

Номер 999

Комбинация от деветки говори за връщане към миналото. Вероятно не сте научили урока на Вселената и сега е моментът решително да го преминете.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Това е най-вкусната и лесна баница за почивните дни

Когато има повече почивни дни сме свикнали да си приготвяме вкусни гозби у дома. А…

преди 13 часа

Кога е Димитровден. И какви са вярванията за този празник

На 26 октомври отбелязваме Димитровден. У нас народният култ към Свети Димитрий го представя като…

преди 13 часа

Силна буря помете Халкидики

Стана ясно, че силна буря връхлетя Халкидическия полуостров в Гърция. На места има наводнени пътища.…

преди 13 часа

Почина един от най-великите актьори за всички времена

Дейвид Греъм, актьорът, който озвучаваше герои в телевизионни сериали, сред които „Прасето Пепа“ (Peppa Pig),…

преди 13 часа

Защо сменяме времето два пъти в годината

Остава много малко до поредното преместване на стрелките на часовниците. Това ще се случи в…

преди 13 часа

Голям пожар блокира магистралата

Стана ясно, че голям пожар е избухнал на автомагистрала "Тракия" в района на Пазарджик, посока…

преди 14 часа