in

Млада жена изчезна мистериозно в София

Колаж: "Нова Варна"

Близки на 27-годишната Вилма сигнализират, че тя е изчезнала в София. Младата жена е в неизвестност вече от три дни. Нейният баща Светлин Зарков разпространи информация за нея в социалните мрежи, надявайки се някой да помогне

Бащата на младата жена споделя, че последното, което е чул от дъщеря си на 21 януари, било, че отива до магазина. 15 минути по-късно се опитал да ѝ се обади, но телефонът ѝ вече бил изключен.

Разтревоженият родител подал сигнал и в полицията два часа след изчезването на Вилма. Оттогава, за съжаление, от нея няма никаква следа. Полицията е уведомена за случая, но резултат все още няма.

Бащата прегледал камерите в района. Оказало се, че дъщеря му въобще не е стигнала до магазина. Изчезнала в мъртва за камерите точка, посочва Нова телевизия.

От полицията казали, че на този етап няма как да бъде проследен телефонът на Вилма, защото нямало данни за престъпление. Разтревоженият баща обаче смята, че дъщеря му е държана някъде насила.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/