Категории: България

Опасната тъща запалила зет си Пейо със спирт? Това и още други брутални разкрития за убийството

Реклама

Припомняме, че дипломатката Красимира Трифонова и дъщеря ѝ Габриела бяха задържани за смъртта на Пейо Пеев в София. Нещастният зет бил удушен, след което се опитали да го запалят.

Оказва се, че тъщата дипломат е запалила зет си Пейо със спирт. След това затворила вратата на колата му, броени минути след което кислородът свършил, поради което пламъците загаснали. По този начин трупът на Пейо Пеев успял да се съхрани, както и някои улики по случая.

Това разкриват ексклузивно пред „Телеграф“ източници от прокуратурата и МВР, които водят разследването на смразяващото убийство, сковало цяла България. Припомняме, че тялото на 44-годишният мъж беше открито в автомобила му на Алеко, а няколко часа след това за зверството бяха арестувани и обвинени тъща му Красимира и дъщеря ѝ Габриела Пеева.

Младата майка беше пусната под домашен арест, за да си гледа 6-годишния син и 4-месечното бебе, но в четвъртък от прокуратурата обявиха, че са протестирали мярката за неотклонение. Причината е, че децата вече са настанени при родителите на убития Пейо Пеев.

Съпругът на Габриела имал подозрения, че тя и майка ѝ го тровят. Споделил с адвоката си и с баща си. Именно родителят посъветвал клетия Пейо, като отиде на срещата с жените, да паркира на място, където има камера. Така на 18 януари устройство, монтирано на магазин на няколко пресечки от блока на Трифонова и Пеева в кв. „Изток“, заснема убийството му.

От прокуратурата и МВР обясниха пред екипа на „Телеграф“, че на видеото се вижда как Красимира и Габриела се качват в автомобила. Пейо е на шофьорското място, до него е жена му, а зад него – тъщата.

В 21.13 ч. камерата заснема как автомобилът започва яростно да се тресе, най-вероятно от борбата, която се разразява вътре в него. Точно два пъти вратата на Пейо се отваря, но някой бързо се протяга и я затваря. Предполага се, че това е съпругата му Габриела, която според обвинението се е хвърлила върху гърдите му да го придържа, докато майка ѝ го души.

При огледа на колата в нея е открит кабел, който е даден за изследване и ако по него се установи ДНК от жертвата, то ще стане категорично ясно, че с него е извършено бруталното душене.

После на Алеко тялото на 44-годишния мъж е залято със спирт и запалено. Изгарят обаче само част от дрехите му и много улики са останали в автомобила. Всички те в момента са дадени за експертизи и ДНК изследвания.

В хода на разследването се търси и дали Красимира има помагачи. Все още се проследява и по какъв начин тя е слязла от Алеко – дали с такси, с познат или с градски транспорт.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Честит рожден ден на Андреа Бочели

На днешната дата е роден Андреа Бочели. Той е роден на 22 септември 1958 г.…

преди 6 часа

Идве сезонът на киселото зеле. Кога да го слагаме

Есента дойде, а след нея и зимата. А това е времето и на киселото зеле.…

преди 6 часа

Земетресение удари Босна и Херцеговина

Земетресение е регистрирано днес следобед в Босна и Херцеговина и в Хърватия, съобщи Европейско-средиземноморският сеизмологичен…

преди 6 часа

Колко пияни и дрогирани изловиха по пътищата на страната

14 130 моторни превозни средства са проверени в рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за…

преди 8 часа

След полови век арестуваха мъж, извършил две убийства

Италианската полиция арестува в Рим мъж, обвинен в извършването на две убийства в Мелбърн, Австралия,…

преди 9 часа

Почина един от най-известните български художници

“Почина Иван Вукадинов - патриархът на съвременното ни изкуство! Дистанцията, с която той се разграничи…

преди 9 часа