in

Баба метна 2 500 лв. през балкона

Снимка: Google Street View

Продължават да се увеличават жертвите на телефонните измамници у нас. Жена на 87-годишна възраст е поредната потърпевша по Черноморието. Измамата е извършена по класическия механизъм „спешна операция на близък роднина, вследствие на претърпяна злополука“ на 19 януари около 12.45 ч.

В резултат на полицейските действия на служители от отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас и Пето Районно управление – Бургас по отношение телефонната измама спрямо 87-годишната бургазлийка от ж.к. „Лазур“, която хвърлила през терасата на апартамента си торбичка със сумата от 2 500 лв., е установен и задържан мъжът, взел паричната сума.

Това е 22-годишен криминално проявен мъж от Габрово, който направил пълни самопризнания. Мъжът е привлечен в качеството на обвиняем и задържан в Бургаския следствен арест за срок до 48 часа. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на габровлията продължава, съобщават за медия „Нова Варна“ от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.