in

Великите EAST 17 идват в България за концерт във Варна и София по покана на Брилянтин

Снимка: smartevents.bg

EAST 17 идват на 01.02 във Варна и на 02.02 на София

След грандиозното парти по случай 20 години от създаването на първия клуб, „Брилянтин“ стартират 2024 г. с легендите от East 17 НА ЖИВО и то в цели 2 български града.

Групата, издала цели четири албума в топ 10 в класациите и една от най-популярните момчешки банди в Обединеното кралство през 90-те години, ще гостува по покана на Брилянтин в София и Варна още в началото на
февруари. Стилът на EAST 17 съчетава поп и хип-хоп в песни като „House of Love“; и „;Let It Rain“;, а песента “It’s Alright” бързо се превръща в хит номер 1 във Великобритания, както и в Европа и Австралия. East 17 са продали над 22 милиона албума по целия свят. Техният най-голям хит, „Stay Another Day“;, е коледна песен номер едно в Обединеното кралство през 1994.

Българското им турне ще започне на 1-ви февруари в The Brick, Варна, а партито ще продължи в София на 2-ри февруари в Пиротска 5. Участие ще вземат и част от любимите резидентни DJ-и на Брилянтин, които ще направят цялата емоция още по-незабравима.

Във Варна от Брилянтин night ще бъде DJ Alx, а в София- DJ Simon, DJ Angelo, DJ Marti G, DJ Sash.

Не изпускайте да видите една от най-известните групи на 90-те години на живо.

Повече за билетите тук.

Билетите са с ограничен брой! Съветваме своевременно закупуване на
билети.

Повече информация:
https://www.facebook.com/Briliantin
Viber канал: https://bitly.ws/35nms

София 02.02.2024г.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/