in ,

Удар на полицията във Варна: Ето какво откриха в „Максуда“. Има задържани (СНИМКИ)

Снимка: Google Street View

Преди минути на редакционния имейл на медия „Нова Варна“ пристигна извънредна информация от пресцентъра на ОДМВР-Варна. Оттам съобщават, че криминалисти са задържали трима души за наркоразпространение. От полицията поясняват, че успешната спецоперация е резултат от предварителна оперативна работа. Ето и подробностите:

Вчера, на известната, като „квартал Максуда“ територия във Варна, бе проведена специализирана полицейска операция, по противодействие на притежанието и разпространението на наркотични вещества.

Снимка: ОДМВР-Варна

Трима, добре познати на полицията варненци – на 30, 40 и 50-годишна възраст, бяха задържани. В хода на полицейската акция бяха претърсени седем адреса – жилища, които са обитавани от тримата мъже и техни роднини. Намерени и иззети бяха различни по вид наркотични вещества – марихуана, метамфетамин, кокаин, хероин – по изготвената експертна справка. Като веществени доказателства бяха взети и откритите електронни везни, множество пакетчета с различен обем и немалка сума пари.

Снимка: ОДМВР-Варна

Нарушилите на закона са задържани в полицейския арест до 24 часа. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под наблюдение на Окръжна прокуратура.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.