in

Не искала да плаща: Жена хукна да бяга от болница в Истанбул, след пластична операция на лицето (ВИДЕО)

Кадър: Twitter/Haber 7

Жена се опита да избяга от частната болница в Истанбул, в която се подложи на козметична операция на лицето. Целта била да избегне плащането на сметката, съобщи турската телевизия NTV този четвъртък.

За жената се знае, че е чужда гражданка, но самоличността ѝ не се разкрива. Тя е претърпяла операция на лицето си в болница в квартал Фулия, в центъра на Истанбул, посочва медията.

След като била информирана за очакваната цена, тя претърпяла процедурата, която се провела под обща анестезия, но малко след като се събудила, все още под действието на лекарството, тя напуснала леглото си и излязла навън, облечена в хирургическия халат и с дренажна тръба.

Според НТВ по този начин жената се опитала да избегне плащането към болницата.

Медицински сестри и лекари забелязали бягството на пациентката и я настигнали отвън, където възникнала свада, заснета от минувачи. В крайна сметка жената е откарана обратно в болницата.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/