in ,

Варненка: Така изглежда улицата, след като камионът мина да събере боклука (СНИМКИ)

Снимка: И. Георгиева

Читателка на медия „Нова Варна“ се свърза с екипа ни, за да се оплаче от състоянието на варненски улици вчера. Става въпрос за кръстовището на ул. „Никола Козлев“ и ул. „Подвис“.

„Взема се контейнера, оставя се струпаният боклук около контейнера и всичко се разпилява по цялата околност. Толкова ли е трудно да има човек, който да прибере така старателно оставен в чували боклук от гражданите около контейнера и отново да се изпразни в камиона като втори бр. контейнер. И защо няма чистачи, които да метат площадките около контейнерите след изпразването им в камиона. Изпращам снимки след като камиона мина и си записва адреса като изпълнен. И може би ще поискат пари за така „прекрасно“ свършената работа“, съобщава гражданката към екипа на медия „Нова Варна“.

Снимка: И. Георгиева
Снимка: И. Георгиева

Свои сигнали, идеи и предложения за градската среда във Варна може да изпращате чрез платформата signali.novavarna.net  както и по имейл на: press.novavarna@gmail.com

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.