in

Ликът на участничка от „Ергенът“ лъсна и върху мартеници

Колаж: "Нова Варна"

Стана ясно, че няколко дни преди 1 март, на пазара са плъзнали мартеници с лика на една от най-коментираните участнички в „Ергенът“ тази година. Това е Виктория, която мълниеносно придоби огромна известност в социалните мрежи след влизането си в риалити формата.

Виктория Асенова е една от най-коментираните участнички в „Ергенът“ тази година. Още след първия излъчен епизод в мрежата започна да ври и кипи от мемета с образа на Виктория. Последва лавина от коментари за визията на Вики. Освен за външния си вид тя отнася доста критики и заради доста злобните си коментари, които пуска от време на време.

„Досега обикалях всички сергийки на площад „Славейков“ в София, но за съжаление мартеничката с моята снимка я няма, затова моля човекът, който ги прави, да се свърже с мен, за да си купя и аз няколко броя“, казва участничката в профила си в ТикТок.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/