in

Съпругата на Навални: Караше ме да се смея дори от затвора

Снимка: Instagram/yulia_navalnaya

Днес се състоя погребението на руския опозиционер Алексей Навални. Неговата съпруга Юлия Навалная публикува видео с послание за покойния Навални.

„Льоша (псевдоним на Алексей Навални), благодаря ти за тези 26 години абсолютно щастие. Да, дори за щастието през последните три години. За любовта, за това, че винаги ме подкрепяше, за това, че ме караше да се смея дори от затвора, за това, че винаги си мислил за мен“, казва Навалная.

„Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да те направя там горе щастлив за мен и горд с мен. Не знам дали мога да се справя с това или не, но ще опитам“, добави тя.

„Със сигурност ще се срещнем един ден. Имам толкова много неразказани истории за теб и имам толкова много песни, запазени за теб в телефона ми, глупави и смешни, като цяло, честно казано, ужасни песни, но те са за нас и наистина исках да ги слушаш. И наистина исках да те гледам как ги слушаш, смееш се и след това ме прегръщаш“, добави тя във видео публикацията.

„Обичам те завинаги. Почивай в мир“, завършва посланието си съпругата на Навални.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/