in

Какво ще бъде времето днес по Черноморието

Снимка: "Нова Варна"

Днес ще е предимно слънчево, но след обяд от запад облачността ще започне да се увеличава и вплътнява и до вечерта над цялата страна ще е предимно облачно. Ще се задържи почти без валежи. Ще духа умерен до силен вятър от южната четвърт и с него дневните температури ще се повишат. Максималните ще са между 14° и 19°, в София – около 14°.

Преди обяд над планините ще е предимно слънчево, но след обяд от запад облачността ще започне да се увеличава и вплътнява. До вечерта ще е предимно значителна, но само на отделни места в масивите от Западна България ще започнат валежи от дъжд. Ще духа умерен и силен вятър от южната четвърт. Максималната температура на 1200 m ще е около 9°, на 2000 m – около 2°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, но в сутрешните часове видимостта ще бъде намалена. Привечер и през нощта срещу вторник облачността ще се увеличи, но ще е без валежи. Максималните температури ще са 8°-11°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 57 мин. и залязва в 18 ч. и 20 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 22 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. и 42 мин. и залязва в 11 ч. и 07 мин. Фаза на луната: един ден след последна четвърт.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/