Категории: Любопитно

Поредица от паранормални явления в „Ергенът“ тази седмица: Участнички ще предприемат „антидемонични мерки“

Реклама

Страст, интриги и ревност ще царят в имението на „Ергенът“ в следващите два епизода, които предстои да видим днес и утре.

Още тази вечер (6 март) една дама ще получи индивидуална романтична среща с Алек, изпълнена със специални изненади. Но дали щастието на избраницата за индивидуална среща ще бъде помрачено от Барбара или Теа, предстои да разберем Припомняме, че те си завоюваха бяла роза, с която могат да откраднат срещата под носа на съперниците си в шоуто.

Междувременно останалите момичета ще участват в забавно групово предизвикателство, ръководено от водещия Наум Шопов. Дамите ще дебатират по теми, засягащи връзката между възрастта и любовта.

Ще се стигне и до ескалация на напрежението около съмненията, че набедената за „вещица“ Силви оказва негативно енергийно влияние. Зрителите на бТВ ще станат свидетели на поредица от паранормални и необясними явления, които ще започнат да „сполетяват“ момичетата, които смятат Силви за „енергиен вампир“ със свръхестествени способности. Дори ще има и опасения, че Алек може да бъде „омагьосан“, което ще накара дамите от „Шуши груп“ да предприемат незабавни „антидемонични мерки“ и да разобличат с какво „тайно магическо средство“ си служи юристката, а своеобразният „лов на вещици“ обещава да разтърси стените на имението, както никога досега.

Алек ще се опита да посредничи в спора, но ситуацията ще ескалира допълнително. Предстои да видим и какво ще доведе до сълзи в очите на Христиана. Предстои да видим и кой ще напусне завинаги имението след Церемонията на розата.

Утре вечер (7 март) ще бъде организирано 5-звездно плажно парти, на което ще са поканени общо 8 дами. Там те ще видят Алек в съвсем различна светлина. По време на партито обаче ще се наложи преждевременното напускане на едно от момичетата. В епизода предстои да видим и изключително дръзкия ход на една от претендентките, след който Алек ще бъде принуден да вземе категорично решение. „Церемонията на Розата“ ще нажежи страстите до краен предел и ще провокира емоционален срив не само у отпадналата дама.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

ЦИК излезе с категорична позиция във връзка с твърдения за хартията за машинно гласуване

Според ЦИК подобни "неверни твърдения" целят да всеят недоверие в машинното гласуване.  От ЦИК са…

преди 8 часа

МОН с новина за деветокласниците: Обявиха важни дати

Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков обяви пред социалните партньори от Отрасловия съвет…

преди 8 часа

Служебният министър на иновациите и растежа във Варна: Спекулация е, че хартията на БНБ не отговаря на стандарта на вносителя на машините

Днес служебният министър на иновациите и растежа Росен Карадимов, който е координатор за материално-техническо обезпечаване…

преди 9 часа

Война за паркоместа в столицата: Мъж е пребит от свой съсед

Свадата, прераснала във физическа саморазправа, се е разиграла в софийския квартал „Овча Купел”. Потърпевшият е…

преди 9 часа

Заради вятърните електроцентрали: Кметът на Добричка община поиска среща с Главчев за свикване на местен референдум

Според кмета на Добричка община Соня Георгиева се прави опит да се ограничи правото на…

преди 9 часа

До края на годината настъпва голяма промяна по пътищата в България

Стана ясно, че до края на годината камерите на тол системата ще бъдат сертифицирани да…

преди 10 часа