in

Атрактивна оферта за 6 месеца на морето с Lidl

Снимка: ЛИДЛ България

Искаш ли тази година да бъдеш на морето 6 месеца? Отговорът за много хора е „да“, но остава въпросът „Как да си го позволя?“. 

Lidl има отговор на него: като станеш сезонен служител в магазините на веригата по морето от април до септември. 

Летните локации са 10: Варна, Бургас, Поморие, Равда, Царево, Созопол, Балчик, Слънчев бряг, Каварна и Св. Св. Константин и Елена. 

Работното предложение на Lidl е атрактивно, защото освен заплатата включва още бонус за всеки отработен ден, 200 лв. ваучери за храна на месец, допълнително здравно застраховане, карта Multisport, възможност за настаняване в определени градове, бонус отдалеченост и др. А това, което прави морето и почивката достъпни, е работата на смени. 

Допълнителен плюс на офертата е възможността служителят да стане постоянна част от екипа и да продължи развитието си в Lidl и след края на летния сезон, ако се справя успешно. Компанията е известна като сигурен и коректен работодател, когото над 90% от служителите биха препоръчали за работа. 

Ако мечтаеш за 6 месеца на морето и търсиш стабилна работа, с която да имаш тази възможност, виж отворените възможности за сезонна заетост в Lidl тук

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/