in

Изплуват още тайни на участнички в „Ергенът“: Зрители забелязаха нещо доста интересно (СНИМКА)

Кадър: бТВ

Припомняме, че сестрите Габриела и Памела бяха изгонени от любовното реалити „Ергенът“, след като се оплетоха в лъжите си. Първо двете разкриха пред Алек, че са сестри, а след това стана ясно и това, че Габриела всъщност си има гадже извън шоуто, а влязла в предаването, за да подкрепя сестра си. Но има ли още лъжи и тайни, които крият някои участнички? Наблюдателни последователи на „ергенките“ в социалните мрежи, ги спипаха в поредна манипулация

Поредната лъжа, която излиза наяве отново е свързана с Габриела и Памела, но и с още една от участничките, която след отпадането им, остава в имението в борбата за сърцето на Алек. Това не е кой да е, а една от спряганите за фаворитки в предаването – Магдалена Томова.

Стари Инстаграм публикации на Маги ясно показват, че тя се познава с Габриела и Памела от години.

Снимка: Инстаграм/magi_tomova

А това хич не съвпада с твърдението на Маги, че тя не познава сестрите от външния свят, не знае, че Габи е обвързана и най-вече, че не знае, че двете са сестри.

От кадър, публикуван в профила ѝ през 2018 г., разбираме, че момичетата се познават много добре, тъй като там Маги благодари на Габи и я е отбелязала. Габриела пък на свой ред ѝ е отговорила с „You’re welcome“, а самият пост е харесан от сестра ѝ Памела.

Разкритието определено подразни потребителите в социалните мрежи, които гледат и „Ергенът“. Под снимката вече могат да се видят куп негативни и доста остри коментари. Ето я и самият пост в Инстаграм:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Magdalena Tomova (@magi_tomova)

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.