in

Топ 10 оригинални пожелания за рожден ден, с които непременно ще зарадвате близките си хора

Колаж: "Нова Варна"

Рожденият ден е един от най-специалните дни в живота на всеки човек. Днес сме подбрали за вас десет страхотни пожелания за рожден ден, с които да зарадвате своите близки и познати.

Честит рожден ден! Нека този ден ти донесе повече мъдрост, за да взимаш винаги правилни решения, повече любов, за да не чувстваш самота и най-вече здраве, за да имаш сили да преодоляваш с лекота всяка трудност по пътя си! Наздраве!

В този прекрасен ден с цялото си сърце ти пожелавам сбъдване на всички твои желания. Нека успехът, щастието и вдъхновението станат твои постоянни спътници. Нека животът ти е изпълнен с наслада, любов и щастие. Честит рожден ден!

Мило дете, пожелаваме ти безгрижни детски дни, волни игри, безброй тържества, много здраве и веселба! Нека в живота си срещаш само добро и усмивката ти винаги да озарява дните ни! Честит рожден ден!

Честит рожден ден! Пожелавам ти упорство, за да можеш да следваш мечтите си, постоянство, за да не се отказваш от тях и много здраве и любов, за да има смисъл постигнатото. Весел празник!

Честит рожден ден! Пожелавам ти безброй щастливи моменти, куп комплименти и много аплодисменти на сцената, наречена живот. Наздраве!

Ако любовта е море, пожелавам ти винаги да плуваш в него и никога да не стигаш брега, ако щастието е магия, пожелавам ти винаги да бъдеш в нейния плен, ако животът е борба, пожелавам ти за теб всяка битка да завършва с победа. Обичам те, мила моя приятелко добра! Честит рожден ден!

Честит рожден ден! Запази младостта завинаги в мислите, душата и сърцето си! С приятели празнувай до зори, с пълни чаши кажете си „Наздраве!“ и не забравяй, че днес всички ти желаем щастие, късмет и много здраве!

Бъди все така красива като роза и продължавай да грееш като слънце в нашия живот! Пожелавам ти всички твои желания да се сбъднат с лекота! Весел празник!

Пожелават ти в душата ти винаги да е пролет и в нея за щастието да има една широко отворена врата. Нека мракът е далече от пътя ти и до над теб винаги да грее една щастлива звезда. Честит рожден ден!

Честит рожден ден! Днес ти не остаряваш с още една година, а прибавяш още 365 дни здраве, щастие и късмет към живота си. Весел празник с любимите ти хора!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/