in

Предстои невиждан бойкот в имението на „Ергенът“: Вече нищо няма да е същото

Кадър: бТВ

Тази седмици предстои поредица от силни любовни трепети, бурни вълнения и непредсказуеми обрати в „Ергенът“. Тази вечер (27 март) зрителите ще видят една много емоционална индивидуална среща. Алек ще отплава с избраницата си към един от най-удивителните острови в Егейско море

В същото това време останалите дами в имението ще накарат басейна да ври и кипи, тъй като там ще се проведе най-взривоопасното пул парти, на което купонът ще е гарантиран, а балоните далеч няма да са само за украса, загатва бТВ.

Дамите ще бъдат разпределени по двойки една срещу друга, като целта им ще е да спукат балона на опонентката си.

Зрителите ще станат свидетели и на първото сериозно разцепление в състава на „Малките пантерки“, предизвикано от конфронтация между две от най-изявените лидерки там. Между други две от претендентките за сърцето на Алек, които делят едно общо легло в имението на любовта, също ще се отвори огромна бездна, която ще доведе до неочакван сблъсък очи в очи.

По време на вечерния коктейл Теа отново ще действа по особено дързък начин. Тя ще удиви не само Алек, но и другите момичета с предизвикателното си поведение.

Вечерта ще завърши с поредната Церемония на Розата. След това поредната отпаднала участничка ще откаже какъвто и да е коментар за напускането си заради дълбокото си разочарование.

В четвъртък (28 март) ще има още едно групово предизвикателство. С него момичетата ще се впуснат в забавна шахматна игра с непредвидени ходове и изненадващи стратегии.

В същата вечер ще станем свидетели и на невиждан до този момент бойкот от страна на всички участнички срещу една от дамите, от която ще се почувстват застрашени дори и за живота си. Тогава „ергенът“ Алек ще бъде принуден да се намеси и след категоричното му решение вече нищо няма да е същото.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/