in

Борисов отправи гореща молба към президента Радев

Кадър: Facebook/Novini.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира опциите за избор, измежду които държавният глава Румен Радев трябва да посочи и назначи служебен министър-председател. Борисов заяви, че по никакъв начин няма да подкрепи това да бъде Росен Желязков, а се надява да не е посочен и Димитър Главчев

„Единственото, което държа и няма да го позволя по никакъв начин е да е Росен Желязков. А истински се надявам президентът да не посочи и Димитър Главчев, защото те биха били свързани по някакъв начин с ГЕРБ“, това заяви в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов.

„Няма да е красиво и затова го моля да не го прави, ако е възможно“.

„Към г-н Желязков ще впрегнат цялата агитационна мощ на групата на партията на изпълнителната комисия на групата да не ни ги причиняват. Защото цялата кампания ще мине все едно ние управляваме. Това отговорих и на вашата колежка, че ние управляваме след като сме спечелили избори, а не да сме втори, трети или пети и да искаш да управляваш цялата държава“.

Лидерът на ГЕРБ допълни, че заедно с ПП-ДБ биха могли да предложат на президента работещо решение за служебния кабинет.

„Нещо, което е работещо тези два месеца, докато се състезаваме на изборите и едните, и другите. Държавата да няма отстъпление назад“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.