in

Дават 50 000 лв. за откриването на 17-годишната Ивана

Колаж: "Нова Варна"

Вече повече от месец няма следа от изчезналата 17-годишна Ивана от Дупница. Момичето е в неизвестност от 22 февруари. На тази дата Ивана си тръгва от училище, оставяйки мобилния си телефон там и повече не се връща.

Последваха акции на полицията, хиляди доброволци опитаха да помогнат, но следа от момичето така и не се откри. Родителите ѝ призоваха неколкократно за помощ, а сега вече са готови да обявят и парична награда в името на това Ивана да се върне у дома.

„Искаме да обявим парична награда от 50 000 лева за човека, който посочи мястото, където се намира Ивана и това доведе до намирането ѝ. От момента на изчезването ѝ нямаме никаква информация за нея”, Това заяви в ефира на Нова телевизия бащата на Ивана Георги Георгиев.

По думите му парите ще бъдат дадени на човека, който намери и доведе 17-годишното момиче. „Тя не е при близки”, категоричен е мъжът.

„Решихме да обявим паричната награда, защото повече от месец детето е в неизвестност. Полицията работи по всички версии, включително отвличане или че тя се укрива”, посочи майката на младата Ивана – Мария Георгиева.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/