in

Призракът на принцеса Даяна прошепнал на екстрасенс какво ще се случи с Чарлз III

Колаж: "Нова Варна"

Жена, която твърди, че е придобила свръхестествени способности, след като е била диагностицирана с рак, и която определя себе си като „екстрасенс“, заявява, че е разговаряла с известни личности, които вече не са на този свят, сред които и покойната принцеса Даяна. Нейното име е Джема Лонсдейл, на 40 години.

Джема Лонсдейл твърди, че е имала духовно пробуждане, когато разбрала, че има рак на гърдата през 2018 г. Тогава тя започнала да си задава „по-дълбоки въпроси“, както и да получава „знаци от Вселената“, с които чувствала, че може да предскаже бъдещи събития, съобщава Дейли Стар.

Джема казва, че с течение на времето може да се свърже с конкретни хора и е разговаряла с покойната принцеса на Уелс. Тя казва, че Даяна й е изпратила съобщения, намекващи за „предстоящ скандал“, който може да доведе до оттеглянето на краля от трона.

„Свързах се с нея относно ситуацията с Кейт. Тя искаше да защити децата си и да защити Кейт. Тя продължи да говори за Чарлз. Размахваше пръст към него“, казва Лонсдейл.

„Тя ми показа как сваля короната си, сякаш се оттегляше, но не ми показа защо. Тя не ми даде вътрешна информация какво предстои, но определено предстои скандал“, посочва екстрасенсът.

След няколко месеца използване на карти таро през 2021 г. тя започнала да получава „съобщения“, които се превърнали от произволни думи в цели изречения. Тя започнала да се свързва с конкретни личности, като се започнало с Патрик Суейзи, но успявала да се свърже само с тези, които са преминали.

Тя отбелязва: „Честър Бенингтън от Linkin Park също дойде, въпреки че никога не съм имала намерение да се свързвам с него. Знаех кой е той, но мислех, че е от Papa Roach. Поправи ме самият той“, казва Лонсдейл.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/