in

Красавица от „Ергенът“ била жестоко пребита

Кадър: бТВ

Стана ясно, че красивата Валерия от третия сезон на „Ергенът“ е била жестоко пребита от бившия си приятел. Това призна самата тя пред ергена Алек Младенов

След признанието на Валерия, Алек остана стъписан от чутото. Особено потресаващо е, че момичето било пребито точно на Деня на влюбените – Свети Валентин.

„Животът ми е хаос. На Свети Валентин бях в болница заради приятеля ми. Посегна ми. Окото ми беше синьо и подуто. Имах синини по врата от душене и сътресение на мозъка“, сподели Валерия пред Алек.

„Последният ми приятел… той беше пиян, говорих му на въпреки, при което той се нервира, избягах от него, отидох в банята. Той влезе и се започна цялото нещо. Но нямам спомен от тогава, тъй като бях със сътресение на мозъка. Но това за мен не е побой, защото ако беше решил да ме бие можеше и да не изляза от банята“, разказа впоследствие брюнетката пред камерите.

След този инцидент Валерия попада в болница. Въпреки сериозния инцидент и пуснатата жалба в полицията, по-късно тя я оттеглила.

„Аз му простих, защото съм глупава“, призна красавицата.

Снимка: Instagram/valeriyadakova

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/