in

Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят

Кадър: Facebook/Бойко Борисов

Лидерът на ГЕР Бойко Борисов, попитан дали е възможно да се окаже, че може да останем без служебен министър-председател заради конституционните промени, заяви следното в кулоарите на парламента:

„Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Аз мисля, че президентът е отговорен човек и на него може в случая да се разчита да не влезем в такава колизия“.

Има Конституция и тя трябва да се спазва, коментира още Бойко Борисов, който подчерта, че се е доверил на съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов за промените в Конституцията.

„Вие сте интересни хора – аз си мислех, че ще ме попитате как в последния ден на кабинета се раздават централи, няколко милиарда се разхвърлят от едно в друго министерство, правят се назначения в митниците и то на водещи митници. А вие ме питате какво ще стане след два месеца и половина“, обърна се към журналистите Борисов.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.