in

До 24° ще покажат термометрите по Черноморието днес

Снимка: Pixabay

Според прогнозата на НИМХ, днес времето по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Очаква се максималните температури да достигнат до стойности между 21° и 24° по морето

Днес времето ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в Източна България – до умерен вятър от западната четвърт. Дневните температури ще се повишават – максималните ще са между 21° и 26°, в София – около 21°; минималните ще са предимно между 4° и 9°, малко по високи в Северозападна България, в София – около 5°.

Над планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с незначителна висока облачност. Ще духа до умерен вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра – около 9°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от западната четвърт. Максималните температури ще бъдат между 21° и 24°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/