in

Истински екшън: Заплахи, удари и сълзотворен спрей. Какво се случи на ул. „Крайезерна“ в Бургас?

Снимка: Pixabay

Истински екшън се е разиграл вчера в Бургас. Млад криминално проявен мъж е буйствал, удрял и заплашвал служители на частна фирма

На 28 март около 16:50 ч. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за буйстващ мъж, удрящ и заплашващ безпричинно служители в частна фирма, разположена на ул. „Крайезерна“, търгуваща с отпадъци и скрап.

Пристигналият на място полицейски екип констатирал, че 23-годишен криминално проявен бургазлия нападнал служителки във фирмата без повод, като за прекратяване на обидите и заплахите, както и физическия контакт, се намесили двама бургазлии, също работещи в обекта (единият от тях бил напръскан със сълзотворен спрей, а вторият получил синина на лявото око).

И на двамата пострадали е оказана медицинска помощ. Извършителят на ухлиганските действия е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.