in

Участничка в Ергенът е пробвала късмета си в X Factor цели четири пъти (ВИДЕО)

Кадър: "Нова телевизия"

Света на риалити телевизията – където драмата е валутата, а славата е най-сладкото ястие. Кристина Евтимова, дамата, която успява да преплете кариерите на гримьор, сценарист и фитнес гуру в едно, всъщност има още таланти. И кой по-добър начин да се изяви, отколкото през прага на X Factor?

Криси е била в X Factor цели четири пъти. Още през 2017 година, тя застава пред Саня и нейните съмишленици – Любо Киров, Криско и Заки, с решимостта най-накрая да впечатли журито.

Криси избира да изпълни „Anaconda“ на Nicki Minaj. Нейната дръзка хореография и вокални умения не успяват да спечелят сърцата на журито.

Следващата глава в живота на Криси е като участничка в „Ергенът“, защото ако не можеш да спечелиш сърцето на музикалното жури, защо да не се опиташ да спечелиш сърцето на един ерген?

По публикацията работи: Зоя Георгиева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/