in

Българският ансамбъл по художествена гимнастика спечели сребро на Световната купа в София (СНИМКИ)

Снимка: Facebook/Българска федерация художествена гимнастика - Официална страница

Българският национален отбор по художествена гимнастика се окичи със сребърен медал във финала на дисциплините ленти и топки на Световната купа, която се проведе в София. Това е вторият медал за ансамбъла в рамките на турнира, след като преди това момичетата взеха бронз в състезанието по многобой. 

Ансамбълът ни в състав Магдалина Миневска, София Иванов, Камелия Петров, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева демонстрира впечатляваща форма и синхрон в изпълнението на своето съчетание на ленти и топки. Те получиха оценка от 32,350 точки, което ги нареди на второ място след отбора на Израел, който спечели златото с оценка от 33,100. Трето място зае Полша с 31,900 точки. 

Състезанието в София се превърна в сцена за демонстриране на висок клас умения и изящество от страна на младите български грации, които продължават да носят гордост и слава на България. 

Браво, момичета!

По публикацията работи: Зоя Георгиева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/