in

Кърваво нападение и писъци: Мъж наръга с нож няколко пъти епископ по време на църковна служба, излъчвана онлайн

Кадър: Youtube

Ужасяваща кървава сцена се е разиграла в Сидни, Австралия. Епископ е сред четирима намушкани с нож по време на църковна служба. 

Епископ Мар Мари Емануил проповядвал в църквата Христос Добрият Пастир в Уейкли в западната част на Сидни в понеделник малко след 19:00 часа, когато мъж, облечен в черно, се приближи до олтара и го намушкал няколко пъти, съобщава Дейли Мейл.

Ужасяващи кадри от инцидента, които бяха излъчени на живо на страницата на църквата в YouTube, показват как епископ Емануил вдига смаяно очи, докато нападателят внезапно нанася удари по лицето и главата му.

Чуват се ужасени писъци, докато богомолци се притичват на помощ на епископа, когато той пада на пода.

Към момента информацията е, че най-малко четирима други са били намушкани по време на бападението.

Това се случва само 48 часа след като шестима души бяха зверски намушкани с нож в града. 40-годишният Джоел Каучи намушка до смърт пет жени и мъж охранител и рани няколко други, преди да бъде застрелян от полицай.

Църквата Христос Добрият пастир има почти 200 000 абонати в YouTube.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/