in

Пиян моторист без книжка катастрофира край Благоевград: Пострадало е 5-годишно дете, което возел

Колаж: "Нова Варна"

От благоевградската полиция съобщават, че мотоциклетист без книжка и след употреба на алкохол, е причинил ПТП, при което е пострадало 5-годишно момиченце. Инцидентът се е случил вчера (14 април) след 18:00 часа вечерта в благоевградското село Падеш

Неправоспособен 27-годишен водач на мотоциклет, който се е движил с несъобразена с пътните условия скорост, при ляв завой е излязъл вдясно от пътното платно и се е блъснал в мантинела.

Момиче на 5 години, което се е возило на мотоциклета, е пострадало. То е с контузия на бял дроб и фрактура на ребро. Детето е транспортирано за лечение в болнично заведение в столицата, но е без опасност за живота, посочват от ОДМВР – Благоевград.

Мотоциклетистът също е пострадал. Той е с охлузни рани, допълват от полицията. Оттам съобщават, че пробата с техническо средство за употреба на алкохол е отчела наличие на 1,40 промила в издишания от него въздух. За случая е уведомена Районна прокуратура – Благоевград и е образувано досъдебно производство, предаде БТА.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/