in

Вълшебството на илюзията: Незабравимо преживяване в “Дом на илюзията” – Златни пясъци

Снимка: “Дом на илюзията” - Златни пясъци

Скрито в прегръдките на к.к. Златни пясъци, непосредствено срещу хотел “Арена Мар”, се намира едно място, преобърнало представите за забавление – Домът на илюзиите. Това е една уникална атракция, която обещава приключение за вас и вашето семейство. Мястото ви кани да преоткриете света, в който очите ви ще се сблъскат с невъобразимото, а реалността ви ще бъде преосмислена. 

Входът към едно необикновено изживяване

В Дома на илюзиите, посетителите се потапят в атмосфера, наситена с визуални парадокси и оптически илюзии. Не просто една, а две обърнати стаи предизвикват въображението и разклащат усещането за пространство и време. Маса с ефект на отрязана глава, криви огледала и камерата на безкрайността са само част от атракциите, които превръщат всеки миг в истинско приключение. 

Всеки кадър – история за разказване 

Снимките тук не са просто разрешени – те са задължителна част от преживяването. Заснемането на тези невероятни моменти гарантира, че ще имате уникални истории за споделяне в социалните мрежи, които без съмнение ще предизвикат любопитство сред приятелите ви. 

Достъпност и работно време

Домът на илюзиите във Варна, к.к. Златни пясъци, е място за всеки. Той е изграден така, че да бъде достъпен за хора с увреждания. Работното му време през април е всяка събота и неделя от 10:30 до 17:30 ч., а през май – през всички празнични дни. Групи и ученици могат да организират посещения по всяко време с предварителна уговорка, което го прави идеално място за образователни екскурзии или събития. 

Специални оферти и сувенири

През април и май Домът на илюзиите предлага привлекателни намаления за групи, специални цени и бонуси. За тези, които търсят оригинален подарък, ваучерите от Grabo.bg са прекрасна възможност да зарадваме близки и приятели. Сувенирният магазин на място предлага оригинални фокуси, магнити и забавни подаръци, които да отнесете у дома заедно с ярките спомени от това магическо място.

Домът на илюзиите в Златни пясъци е повече от атракция, той е врата към света на фантазията и невъзможното. Това е място, където забавлението и изумлението се сливат в едно, обещавайки незабравими моменти. Не пропускайте да направите крачката към нови измерения на възприятието, посещавайки това място!

Повече за атракциите и други подробности можете да научите от страницата на Дома на илюзиите във Facebook:

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/