in

Да изпратиш SMS за синя зона и въпреки това да ти сложат скоба: Какво се случи в София?

Кадър: Нова телевизия

Абсурдна ситуация в София. Мъж си плати пусна есемес за синята зона в столицата, но въпреки това на автомобила му беше поставена скоба

Екшън заради паркиране в синя зона. Мъж пуска есемес, но на колата му е поставена скоба. Потърпевшият твърди, че платил през мобилен телефон преди да слезе от колата си, но изпаднал в абсурдна ситуация. Глобеният чул, че е получил обратен есемес, но не разбрал, че не е за потвърждение на плащането, а напротив. След минути скандалът набрал скорост и се стигнало до сериозно напрежение.

Всичко това се случва в понеделник сутринта. Михаил Кишков разказва, че паркирал, пратил съобщение, получил отговор, но не го погледнал веднага. Малко по-късно видял, че плащането с есемес не може да бъде извършено и трябва да плати с талони. „Обърнах се и видях автомобила на ЦГМ. Отидох веднага и им казах да изчакат, защото явно има проблем. Те ми отговориха, че проблемът си е мой”, казва Кишков в ефира на Нова телевизия.

Същевременно талон нямало от кого да закупи. В крайна сметка се наложило да плати глобата.

„Сложена му е скоба съгласно правилата. Следвало е да извърши заплащане по един от другите начини“, каза Емил Коларов от дирекция „Мобилност” в ЦГМ.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/