in

Задава се мащабно събиране на капачки и стотинки във Варна, в помощ на бебета и деца: Ето кога и къде

Снимка: "Аз Вярвам и Помагам"

Създателят на благотворителна кампания за събиране на капачки, стотинки и парични дарения „Аз Вярвам и Помагам“ Владислав Николов съобщи за медия „Нова Варна“, че предстои поредното голямо събитие пред Катедралата във Варна

„Каня Ви да се включите към мащабното ни събитие за събиране на капачки, стотинки и парични дарени, което ще се проведе следващата Събота (20.04.2024 г.) от 09:00ч до 14:00ч
на площада пред Катедрален храм „Св. Успение богородично“ град Варна“, съобщава Владислав Николов.

Негово Високопреосвещенство Варненски и Великопреславски митрополит Йоан също ще бъде на площада и в 09:00 ч ще даде своята благословия и ще открие благотворителното събитие.

Снимка: „Аз Вярвам и Помагам“

Най-новото и изключително интересно е това, че по време на събитието тази Събота ще бъде изградена огромна стена от LED екрани в размер, колкото камион, която ще предава на живо случващото се в базата, където се извозват и сортират капачките преди да бъдат превозени до завода за рециклиране.

По време на събитието всеки ще може да предава пластмасови капачки, стотинки и монети от всички номинални стойности (0,01 лв., 0,02 лв., 0,05 лв., 0,10 лв., 0,20 лв., 0,50 лв., 1 лв. и/или 2 лв.) или да си вземе нещо за спомен от големия благотворителен базар, по време на който всеки един събран лев ще отиде на 100% само и единствено в подкрепа и помощ на страхотни каузи.

На благотворителния базар ще има:

– вода с кауза от 0,500 литра, 1,5 литра, 5 литра и/или 10 литра ;
– продукти от спелта ( солети, юфка и/или кус кус с кауза );
– детски солети и хляб с кауза;
– различни прибори от бамбук и артикули;
– боза с кауза;
– ключодържател, стикер за кола, магнит и пъзел с кауза;
– чаша и тениска с кауза;

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.