in

Виктория от „Ергенът“ излезе с голямо признание след участието си в предаването

Кадър: бТВ

Вчера стана ясно, че поредната дама, която напуска „Ергенът“ е Виктория Асенова. Това е една от най-одумваните участнички в предаването, която се открояваше с дръзките си, колоритни и остри коментари. До последно тя твърдеше, че е била най-истинската и искрена жена в предаването, която наистина е имала чувства към Алек.

Виктория остана без специална златна роза и без обещание, каквито раздаваше Алек Младенов на вчерашната Церемония на Розата.

Днес Виктория гостува в „Преди обед“ по бТВ, където разкри повече за участието си в романтичното риалити и за живота си извън негол. Тя пристигна в студиото си заедно с кучето си Уиски.

Интересното е, че Виктория призна, че все още е влюбена в Алек. „Някъде дълбоко в мен все още има тази любов“, казва Вики.

„Ако кажа, че не са се появявали мъже ще излъжа, но аз все още не давам шанс, защото си мисля за моментите, които съм имала в „Ергенът“. Надявам се Алек да е добре и да е щастлив. Ако е писано, животът ще ни срещне“, заяви тя.

„Аз съм единствената, която Алек сам целуна, а не му се натисках аз да го целувам. Защото масово наблюдаваме те да му се натискат и да му се бутат“, заяви Вики.

„Относно етническата обида, аз сега в национален ефир заявявам – аз не съм от ромски произход, както беше казано от Теа. Това ме засегна“, призна Виктория.

Официално от понеделник (22 април) Виктория вече няма да бъде част от екипа на Българския футболен съюз (БФС).

„Инициативата за прекратяване на договора е изцяло на БФС. Не беше по мое желяние“, призна Виктория. „Разтрогнахме се, както се казва на футболен мач“, обясни тя.

„От днес има и подадена молба в Районния съд на София за прекратяването на договора“, добави участничката в романтичното риалити.

Мотивът за отстраняването ѝ от работното място е участието ѝ в „Ергенът“. „Уронвам авторитета на Федерацията, което аз не смятам, че е така, защото почти две години съм си вършила работата на ниво“, обясни Виктория. „Ходила съм на доста командировки с УЕФА и ти, ако не си вършиш работата, няма да ти се преподпише договорът“, добави тя. „Затова започваме процедура за съдебно дело срещу БФС“, призна Виктория.

По публикацията работи: Пламена Сутева 

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/