in

Виктория от „Ергенът“: Ако Алек ми беше дал роза, щях да я откажа. Добре, че не се изложи

Кадър: Youtube/Надкаст

Виктория Асенова е поредната участничка, напуснала имението на любовта на „Ергенът“.

„Аз съм човек, който до край влага от него каквото е нужно. Не мога да крия, че след двойната среща с Алек и Мария се пречупих. Почувствах се много обидена от това, че той предпочита флиртаджийското пред това да му споделиш много неща. Защото аз наистина му споделих много неща – за работа, за семейство, за баща ми, който от 4-годишна не ме е виждал, за брат ми, който не познавам, за майка ми, за трудностите, които сме имали за това аз де се изградя като личност. И в следващия момент ти ходиш там – целуваш се, натискаш се, опипваш се, ядеш от една чиния и за теб това е нормалното. Ми за мен лично това не е нормално. Да, аз също обичам флирта, също съм такъв човек, който не отказва да се целува – даже напротив. Но в едно такова риалити моята стратегия, моят план в главата не беше това да ми е на всяка цена. Аз исках да покажа себе си“, коментира Виктория в Надкаст на Неделчо и Туджаров.

„Алек според мен е усетил, че аз съм доста по-резервирана към него, доста по-обидена и разочарована. Между другото в този период след двойната среща аз три пъти съм се замисляла дали да не върна роза на Алек. На последната Церемония ако той ми беше дал роза и ми беше казал „Еди к’во си, еди що си…“, розата щях да му я откажа на 100 процента. И може би той е усетил това. Защото ние с Алек, колкото и смешно да звучи, наистина се усещахме. И в доста игри с Алек имахме сходно мислене и сходни отговори. Та аз наистина щях да му откажа розата. Защото аз не искам обещания. По-добре, че Алек не ми даде роза, защото щеше да бъде изложен в национален ефир“, заяви Виктория.

Тя подчерта, че през цялото време в предаването не е видяла крачките от Алек, които е искала да види.

Тя не скри, че дори няколко пъти му е правила намеци, че иска индивидуално среща, но това така и не се е случило.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/