in ,

Голяма водна авария във Варна: Променят маршрути на автобуси

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Трафикът по варненския булевард „Христо Смирненски“ е затруднен заради възникнала голяма ВиК авария на изхода на Университетската болница „Св. Марина“ във Варна. Аварирал е стар водопровод

В момента в здравното заведение има вода, тъй като водоснабдяването е пренасочено.

Вследствие от възникналата авария са въведени някои маршрутни промени: автобусите по линия 209 двупосочно не обслужват спирки „Мир“, „Черноризец Храбър“, „Военна болница“, „Медицински комплекс“, „Сотира“. Маршрутът им е отклонен по бул. „Левски“ двупосочно.

Автобусите по линия № 12 посока „Бриз“ след сп. „Дубровник“ продължават по бул. „Левски“, посока „Аспарухово“ от бул. „Осми Приморски полк“ завиват по ул. „Студентска“, наляво по ул. „Мир“ и се включват по маршрута си, съобщават от Градски транспорт-Варна.

От ВиК-Варна съобщават, че от 9 часа до около 19 часа без вода заради аварията ще останат абонатите от местност Франга дере, жк. „Изгрев“, местност Сотира, местност „Акчелар“, част от жк. „Бриз“ и част от местност Свети Никола.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/