in

Жена продава сладки за Великден, за да събере пари за болния си мъж: Спешно са нужни средства

Колаж: "Нова Варна"

Семейството на Георги Колеолов отново има нужда от помощ, за да бъде покрито неговото лечение. Семейството има задължения към болница в Турция от близо 32 000 евро.

Жена моли за помощ за болния си мъж: Боря се за живота на съпруга ми и за бъдещето на децата ни

Съпругата на Георги казва, че всеки лев е от полза и моли от сърце хората да не остават равнодушни към апела ѝ за помощ. Ето какво пише жената във Фейсбук:

„Скъпи приятели, мили хора с щедри и добри сърца, налага се пак да Ви помоля да ни подкрепите. Не ни стигат средствата за покриване на разходите по лечението и рехабилитацията на Гошо в болницата в Турция. От сърце Ви моля, да не оставате равнодушни към апела ми за помощ и да го споделяте. Всяка помощ е от значение, всеки лев е от полза. Спешната сума е почти 32 000 евро“.

Дарителската сметката в Пощенска банка
IBAN BG84BPBI79214040909702
Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

„За каузата на Гошо Ви предлагам: Комплект 6 медени сладки, декорирани със захарно тесто- цена 16 лв. Сладките са индивидуално опаковани и поставени в елегантна бяла кутийка с прозрачен капак. Може да поръчвате от днес до 03.05.2024г., за да мога навреме преди Великден да Ви дам поръчаните сладки“, споделя още жената, която всячески се опитва да помогне на мъжа си.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.