in

МВР показа как журналист насочва пистолет срещу данъчен (ВИДЕО)

Кадър: Youtube/Министерство на вътрешните работи

Стана ясно, че журналистът Димитър Стоянов е бил задържан за 24 часа на 22 април в 18:30 часа в столичния квартал „Хаджи Димитър“. Това съобщават от МВР.

До задържането се е стигнало, след като журналистът е заплашил с оръжие държавен служител, който се е оплакал в полицията, научи бТВ от свои източници.

От МВР разпространиха и кадри от камера, които показват момента, в който Димитър Стоянов размахва оръжие срещу човек. До него има и жена.

Вчера Стоянов пусна своя публикация във Фейсбук с друга версия за случилото се.

„Дори и когато си пазаруваш кротко, винаги се намира някой тъпак, който да те нападне, защото пазаруваш от магазин, който той не харесва. Ако не се уплашиш, ще избяга и после ще те нападне в гръб, ще те издере като гневна жена и ще обясни как ще те убие. А ти дори нямаш идея откъде ти е дошло. Още се чудя провокация ли е, или идиот“, написа той в профила си във Фейсбук.

Шефът на НАП за журналиста, размахал пистолет: Недопустимо е наши служители да стават обект на заплахи и агресия

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.