in

Розова луна ще изгрее на небето

Колаж: "Нова Варна"

Тази вечер запалените фенове на астрономията могат да видят т. нар. Розова луна. Нарича се така, тъй като се случва в период, в който цъфтят розовите листенца на някои дървета. 

Този месец пълнолунието ще бъде в знака на зодия Скорпион. Известно е, че Скорпионът е доста мистериозен зодиакален знак. По време на това пълнолуние е много възможно някои тайни отпреди месеци да излязат наяве, тъй като Луната ще бъде в квадрат с мощния Плутон в същия ден.

Пълнолунието е подходящ момент да се отървем от връзки или навици, за които сме наясно, че ни вредят от много време.

Пълнолунието в Скорпион може да ни подтикне към някои крайни решения, тъй като по това време реакциите ни към всичко и всички стават по-остри.

Това е събитие, което ще ни накара да погледнем навътре в себе си, за да разберем наистина дълбочината на чувствата си. Този период може да доведе до по-голямо самосъзнание, както и до осъзнаване на хората около нас.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/