in

Коне, тичащи на свобода в централен Лондон, всяха хаос (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Куриозна ситуация в Лондон. Два свободно тичащи коне в централната част на града са всели хаос в трафика. Конете са били задържани, след като са били видени да тичат из града, съобщават от местната полиция

Властите съобщават, че конете ще бъдат заведени на ветеринар.

В изявление полицията каза: „Около 8.40 ч. сутринта ни се обадиха за коне, които се били отскубнали и препускали през града. Нашите служители са задържали два коня на магистралата близо до Лаймхаус. Чакаме военен бокс за коне, който да вземе конете и да ги транспортира до ветеринарни грижи“.

По-рано животните, носещи седла и юзди, бяха видени да тичат по пътя близо до Олдуич в сряда сутринта, съобщава The Guardian.

Снимки и видеоклипове на конете бяха разпространени в социалните мрежи, на един от които се виждаше черно 4х4 със сини светлини, следващо животните.

Говорител на столичната полиция каза: „Знаем за редица коне на свобода в централен Лондон. Работим с колеги от армията, за да ги локализираме“.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/