in

Неочаквани събития в „Ергенът“: С коя ще се усамоти Алек в палата си и ще има ли коктейл без грим и бални рокли?

Кадър: бТВ

Тази вечер (24 април) най-желаният „ерген“ на България ще отправи вълнуваща покана към една от дамите в имението на любовта. Алек и дамата, поканена на среща, ще прекарат деня в търсене на нови хоризонти, а вечерта ще завърши доста неочаквано – с усамотение в палата на „ергена“, където той до този момент не е допускал никого.

Докато Алек и избраницата му се носят на крилете на любовта, останалите момичета в имението ще отворят „кутията на откровенията“. Те ще имат право да питат когото поискат – каквото поискат. Условието на предизвикателството е запитванията, които обещават да бъдат повече от провокативни, да бъдат анонимни, а отговорите – задължителни. Накрая дамите ще трябва да определят коя от тях е била най-искрена, а това ще стане чрез гласуване. Най-откровената претендентка за сърцето на Алек ще се сдобие със специалната привилегия на вечерния коктейл.

Коктейлът тази вечер ще бъде разтърсен от грандиозен скандал след отправено обвинение към една от участничките, че е материалистка, чиято единствена цел е да си намери заможен приятел. Вечерният коктейл ще завърши с разтърсваща „Церемония на Розата“, в която Алек ще вземе трудно, но категорично решение с коя от дамите да се раздели, разкриват от бТВ.

Утре вечер (25 април) е време за поредната групова среща в компанията на Алек Младенов. Срещата на дамите с Алек ще продължи точно определено време – само един час. Предстои да станем свидетели на изключително ожесточена битка за време с Алек, а тази, която успее да си открадне най-много скъпоценни мигове насаме с него, ще го получи единствено и само за себе си в джакузи с изглед към морето.

По време на вечерния коктейл Младенов ще отправи дръзка провокация към претендентките за своето сърце с желанието си да види „истинското лице на любовта“. Дамите ще трябва да свалят грима, балните рокли и токчетата и да заблестят с естествената си и неподправена красота. Коя от тях обаче няма да събере смелост да се покаже без макиаж и на коя Алек ще зададе въпроса: „Защо ми отнемаш правото да те видя без грим?“, предстои да стане ясно утре вечер. В края на вечерта най-желаният „ерген“ ще трябва да вземе едно от най-трудните си решения до този момент.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/