in

Пеевски: Имаме „коалиция на пудела“. Явно е имало голямо разкешване. Могат спокойно да крадат

Кадър: Facebook/Novini.bg

Съпредседателят на ДПС коментира пред журналисти събитията в парламента с искането за оставка на Росен Желязков

„Днес имаме коалиция на пудела. Всички пачки купиха всичко днес. Видяхме неограничения кеш на коалиция на пудела, явно е имало голямо разкешване. Събраха се, сега могат да отворят отново каналите, да назначат Недан в Хасково, могат да върнат шефката на митниците и могат спокойно да крадат. Но са подценили народа. Имаме избори. Виждате какво казват социологическите агенции. Коалицията на пудела ще се радва много малко на грабежа си. След това ще понесат отговорност за всичко“, коментира Пеевски.

Да видим как стоят нещата, които и днес са чудовищни, видяхте за какво става въпрос – огромна корупция на тези хора, за мен ПП-ДБ с тези лидери, ако тези неща се докажат, е невъзможно да се говори с тях, те нямат интегритет, отговори председателят на ДПС на въпрос дали могат да преговарят с ПП-ДБ след вота.

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/