in

Ивет Лалова стана майка: Раждането на Тиаго, новата звезда в семейството

Колаж: "Нова Варна"

На огледалната дата 24.04.2024 г., най-бързата бяла жена на планетата, Ивет Лалова, и нейният съпруг Симоне посрещнаха своя първороден син. Благата вест беше споделена от самата Ивет в нейния инстаграм профил, където тя изрази своите най-топли чувства и благодарност: „Добре дошъл в този прекрасен свят, Тиаго! Благодарим ти, че точно нас избра за родители! Обичаме те и сърцата ни са пълни!“

Дългоочакваното събитие идва след години, в които Ивет отдаде приоритет на своята спортна кариера. Сега, с раждането на Тиаго, тя и Симоне нямаха предпочитание за пола на бебето, само желанието да прегърнат новия член на семейството.

Лалова, която е известна със своите спортни постижения, сподели още по време на бременността, че Тиаго вероятно ще се роди под зодия телец, което добавя весел тон в домашната динамика, тъй като и баща му, Симоне, е козирог.

Снимката, публикувана в социалните мрежи, където ръцете на Ивет и Симоне нежно обхващат ръчичката на Тиаго, бързо събра хиляди харесвания и коментари. Тя символизира радостта и обединението на тяхното семейство, показвайки малкото и топло семейно гнездо, в което малкият Тиаго ще расте.

Появата на Тиаго несъмнено добавя ново щастие в живота на Ивет и Симоне. Техният свят вече се върти около малкото им съкровище, като всеки нов ден обещава приключения и радости за нашата спортна звезда, превърнала се в горда майка. На Ивет и Симоне – да им е честит новият член на семейството!

По публикацията работи: Зоя Георгиева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/