Категории: Любопитно

Криси разказа за сценария, по който се е водела в „Ергенът“, а Мария за шока, който е преживяла

Реклама

Вчера зрителите на „Ергенът“ станаха свидетели на вечерен коктейл, невиждан до момента в историята на предаването, както и на шокиращ обрат на „Церемонията на розата“. „Ергенът“ Алек Младенов предизвика момичетата да прекарат цялата вечер без капка грим, бижута, бални рокли и токчета. А на финала, когато се състоя „Церемонията на розата“ младият бизнесмен се сбогува не с една, а с две от дамите, претендентки за сърцето му. Шоуто напуснаха Криси и Мария. Това определено беше голяма изненада, тъй като Алек показа големи симпатии към Мария по време на срещите им

Двете отпаднали участнички гостуваха днес в „Преди обед“ по бТВ, където коментираха представянето си и впечатленията си от Алек и другите момичета.

„Аз си мислех, че имам чувства към Алек, защото в затворена среда човек наистина може да се заблуди, но в последствие разбрах, че просто съм имала привързаност, но това не е било любов“, заяви категорично Криси.

Кадър: бТВ

„Чувствам се добре. Вече мина достатъчно време, за да преосмисля някои неща, да намеря някакви отговори и просто да оставя тази история в миналото и да продължа напред, без никакви притеснения или задни мисли. Уважавам Алек. Уважавам неговото решение и съм му много благодарна за всичко“, заяви Мария от своя страна.

Кадър: бТВ

Тя призна, че е била шокирана, тъй като никога досега не се е случвало мъж да я отхвърля. „Понякога е абсолютно нормално да бъдеш отхвърляна, но просто от негова страна аз видях едно друго отношение, а след като чух „не“ не знаех защо се случва това. Но в крайна сметка той така е преценил“, каза Мария, която призна, че и до ден днешен не знае защо Алек е решил да постъпи именно така.

„Аз бях в шок. Вчера видях, че и другите момичета също са били в шок. Нямам отговор на този въпрос. Може би някой ден Алек ще отговори“, заяви Мария.

Криси пък коментира, че не мисли, че е разочаровала Алек по какъвто и да е начин. „Аз съм била себе си в отношенията си с него.

Тя коментира и скандала, който избухна между нея и Силви. „В нея има една пасивна агресивност. До ден днешен тя ми е просто безразлична. Не чувствам вина, че съм казала истината за нея“, заяви Криси.

„Аз пях „Истина“ на Милена пред Алек. Всички момичета ми ръкопляскаха. Пях и пред тях. И това беше един много истински момент за мен, защото аз съм загърбила музиката, но чрез тях отново усетих тази любов и подкрепа. Имах уникални моменти, но не ги излъчиха“, каза още Криси.

„Аз съм сценарист. аз бях сценарист и вътре. Сценарист лично за мен. Това аз как ще се държа, каква стратегия ще имам и за мен беше много важно аз да бъда хамелеон. Според ситуацията аз съм реагирала и си имах цели и ги гонех. Но въпреки, че аз винаги съм гонела своя сюжетна линия, тя винаги е била провокирана от истината. Никога не съм казвала нещо, в което не вярвам или което е било провокирано от моето въображение. Тези ситуации са били истина. Просто аз съм преекспонирала моя образ. Добавяла съм и агресивни елементи, но това, разбира се, в реалния живот не съм аз“, призна Криси.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Земетресение люшна България: Обявиха къде е епицентърът

Слабо земетресение е регистрирано снощи в България. То е било с магнитуд 2,6 по скалата…

преди 4 минути

Младеж открадна три ярета във Варненско

От варненската полиция съобщават за медия "Нова Варна", че вчера 22-годишен жител на варненското село…

преди 9 минути

Тикнаха двама криминално проявени в ареста във Варна

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават за медия "Нова Варна", че двама криминално проявени са задържани…

преди 23 минути

Удивителни данни от Слънчев бряг: Хотелите се препълнили по празниците

Хотелиери по родното Черноморие отчетоха успешен старт на сезона. Мениджърът на хотел в Слънчев бряг…

преди 54 минути

Задава се нова магнитна буря: Кога ще удари Земята?

През последните дни бяха регистрирани серия слънчеви изригвания, като пикът е бил точно навръх Гергьовден …

преди един час

Почитаме Света Богородица на Светли вторник: Какви са обичаите?

Започна Светлата седмица, която се нарича така, защото възкресението на Христос донася просветление за всички.…

преди един час