in

Разбраха кой е маскираният, нападнал с бухалка мъж в дома му в Добрич

Колаж: "Нова Варна"

Установиха и задържаха мъжа, който маскиран нападнал с бухалка мъж в дома му в Добрич. Пострадалият е получил мозъчно сътресение.

На 22.04.2024 г. около 09.00 часа в 1 РУ Добрич чрез телефон 112 е заявено от жител на град Добрич за извършено нападение над негов съсед от неизвестно маскирано лице в жилището му, като след нанесен удар по главата с бухалка е извършил кражба на парична сума.

Пострадалият е настанен в МБАЛ Добрич с мозъчно сътресение, без опасност на живота.

След проведени множество оперативно-издирвателни и процесуално-следствено мероприятия е установен и задържан извършителя на деянието – 39 годишен мъж от град Добрич.

Същият прави пълни самопризнания. Задържан е за 24 часа. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура град Добрич. С постановление на наблюдаващ прокурор е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.