in

Звездна сватба с щипка пестеливост: Сашо Кадиев и изгората му казват „ДА“ на любовта

Колаж: "Нова Варна"

Скромност и близост ще озарят един от най-важните дни в живота на актьора и телевизионен водещ Александър Кадиев и неговата изгора, моделът Ивелина Чоева. Чоева качи публикация в Инстаграм, в който обяви, че скоро с Кадиев ще си кажат “Да”, както и детайли около организацията на сватбата им.

Въпреки че Кадиев е известен в актьорските среди със своята пестеливост, решението за скромното тържество изглежда е повлияно именно от желанието на двойката да споделят този специален момент в тесен кръг. Ивелина и Александър са си направили кратък списък от 15 задачи, внимателно разпределени между тях, за да са сигурни, че всеки детайл от сватбения ден ще бъде по план.

Снимка: Instagram
Снимка: Instagram

Мястото за сватбата, избрано от Ивелина, бързо е спечелило и сърцето на бъдещия младоженец. „Щом го видях, разбрах че ще бъде то“, споделя тя с вълнение. Въпреки началните затруднения с резервацията на час в общината, които наложили промяна в програмата, Чоева не крие своето вълнение и очакване. Ивелина е особено нетърпелива да облече своята булчинска рокля, която вече е в процес на финализиране след етапа на скициране.

Подкрепата за младоженците идва не само от техните най-близки, но и от родителите на Александър. Бъдещата свекърва, Катето Евро, не крие своето вълнение под публикацията: „Нямам търпение да видя най-прелестната булка, която ще каже – ДА на моето момче!“

Снимка: Instagram

Сватбата обещава да бъде празник на любовта, скромността и близостта, като оставя важни уроци за всички ни — понякога истинската радост не идва от пищността, а от споделените моменти с най-скъпите на сърцето хора.

По публикацията работи: Зоя Георгиева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/