in

Екшън посред нощ в Бургас: Мъж стана свидетел на кражба, гледайки през терасата си: Издаде четирима маскирани

Колаж: "Нова Варна"

На 30 април около 03.10 ч. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение от 26-годишен бургазлия, съобщават от бургаската полиция за медия „Нова Варна“

Младият мъж сигнализирал, че докато бил на терасата на дома си, забелязал четирима маскирани мъже да влизат в паркиран на вътрешния паркинг на сградата на „Новата поща“ товарен автомобил и да изнасят вещи от него.

Дошлите на място полицейски служители задържали трима мъже – 32-годишен от Камено, 29-годишен от бургаския квартал „Горно Езерово“ и 24-годишен мъж от бургаския квартал „Победа“. Четвъртият мъж успял да избяга в посока бул. „Христо Ботев“.

Констатирано е, че мъжете откраднали от купето на товарен автомобил с плевенска регистрация, чувал с проводници, шест акумулаторни батерии, четири ел. табла и две циркулационни помпи.

Стойността на откраднатите вещи е в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.