in ,

Страшно ПТП във Варна: Кървава локва покри пешеходна пътека

Кадър: Bulgaria on Air

От пресцентъра на ОДМВР-Варна съобщават за медия „Нова Варна“, че вчера (1 май) в района на жк „Младост“ във Варна се е случило ПТП.

Водачът, който е управлявал лек автомобил, предприемайки завой наляво, не пропуснал преминаващ велосипед и последвал удар.

Вследствие на инцидента 34-годишният водач на двуколесното превозно средство е с разкъсно-контузни рани по главата, дясна предмишница и прорезни рани.

Настанен е в реанимация с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство и е уведомена прокуратурата.

Читател на медия „Нова Варна“ сподели пред екипа ни, че инцидентът се е случил преди обед до училище „Антон Страшимиров“. Варненецът заяви, че се е наложило баща му да се захване с почистването на съсирената кръв. Той предостави за медия „Нова Варна“ и снимка, показваща огромно количество кръв, разплискано по пешеходна пътека, но екипът ни няма да я публикува заради чувствителното съдържание.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.