in

Българка е отвлечена от трима в Гърция. Какво са я принуждавали да прави

Снимка: Pixabay

Стана ясно, че са арестувани трима гърци в Александруполис за отвличане на българка. Жертвата успяла да подаде сигнал до полицията, което отвежда униформените до мястото на престъплението. По информация до сега от разпитите на арестуваните българката е била привлечена да пристигне в Гърция с обещание за перспективна работа и добри доходи.

След преминаване на границата ѝ отнемат личните документи, като я принуждават да работи като прислужница в няколко дома без заплащане и упражнявали върху нея физически натиск. Принуждават я да се омъжи за един от похитителите, което не се случва поради бързата намеса на полицията, предава Националното радио.

Арестуваните лица са предадени на прокуратурата в Александруполис с обвинения за отвличане и търговия с хора, както и незаконно отнемане на лични документи на друго лице.

ДОКЛАДВАЙ ЗА НЕРЕДНОСТ

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/