in

Организират благотворителен турнир по футбол: Събират пари за две братчета – деца на починал служител на МВР

Снимка: "Нова Варна", Мердин Берберов

ОДМВР-София и Община Костенец организират благотворителен турнир по футбол в помощ на децата на починал служител на МВР. Турнирът ще се проведе на стадион „Бенковски“, гр. Костенец (9 – 10 май)

За поредна година служителите на Министерството на вътрешните работи сплотяват усилията си в името на благородна кауза. Спортен клуб „Мусала“ при ОДМВР-София и Община Костенец организират благотворителен турнир по футбол на малки врати с цел набиране на средства за подпомагане на две момчета /на 12 и 14 г./, загубили и двамата си родители, единият от които служител на ГДБОП.

14 отбора – от районните управления на областната дирекция, СДВР, Общинска администрация-Костенец и Военно формирование 22700 в града, ще премерят сили на терена и ще дарят събраните от тях суми на двете братчета, останали пълни сираци по злощастната воля на съдбата.

Благотворителното мероприятие ще бъде открито в 10 часа на 9 май на стадион „Бенковски“ в гр. Костенец.

Желаещите да подкрепят Калоян и Иван, могат да го направят и чрез дарителските сметки в тяхна полза: за Калоян Стойчев – банкова сметка с IBAN: BG44UNCR70004524505011; за Иван Стойчев – банкова сметка с IBAN: BG25UNCR70004524504577

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.