in

Буря от емоции в „Ергенът“ тази седмица: Една от дамите ще се промъкне в леглото на Алек

Кадър: бТВ

Тази седмицата зрителите на „Ергенът“ ще станат свидетели на невероятни изненади, съкровени признания и съдбоносни решения

Тази вечер „ергенът“ Алек е подготвил за Надежда, Магдалена, Валерия, Йоана и Надя един невероятен ден, изпълнен с приключения и положителни емоции, разкриват от бТВ.

Петте дами ще се впуснат в нещо непознато и в същото време изключително завладяващо. „Подозирам, че нито една от тях не е правила това, което днес ще правим, и се вълнувам да ги видя в такава обстановка“, казва Алек.

Идилията между момичетата и Алек обаче няма да продължи дълго. Разочарованието на една от тях, че не получава нужното внимание от бизнесмена, ще внесе смут насред спокойната обстановка, а това неминуемо ще доведе до ответна реакция от страна на Младенов. Верен на спонтанността си, в края на деня той ще „открадне“ една от дамите, при това съвсем неочаквано за нея, с покана за романтично усамотение под открито небе. Срещата им обаче ще бъде прекъсната от необичаен „гост“.

Междувременно, останалите момичета в имението ще се изправят пред интригуващото предизвикателство „Никога не съм“, в което ще разкрият неподозирани истини. Играта ще предизвика буря от емоции, която ще се разрази с яростна мощ по време на вечерния коктейл. Той за пръв път ще се проведе по нови правила. Темата за интимни контакти също ще дойде на дневен ред, а признанието на една от участничките в това отношение определено ще шокира всички останали. По традиция, вечерта ще завърши с поредната „Церемония на Розата“, след която още една дама ще трябва да се сбогува с Алек и да напусне имението завинаги.

В четвъртък (9 май) предстои да станем свидетели на поредната групова среща. За отрицателно време момичетата ще трябва да съберат багажа си от имението и да тръгнат с „ергенобил“ в търсене на единствената вярна посока – към „ергена“. Заедно с него те ще прекарат нощта под открито небе на истински къмпинг.

Идиличната обстановка ще предразположи дамите да се открият още повече пред Младенов с тежки признания за най-трудните премеждия в живота си. Това ще провокира Алек също да сподели каква е най-голямата му мъка. Очаква ни и дързък ход от страна на една от дамите, която буквално ще се промъкне в леглото на Алек. Предстои да видим каква ще бъде реакцията на останалите, след като на сутринта заварят „ергена“ в нейните обятия.

Зрителите ще станат свидетели и на последния коктейл в имението, а кулминацията на вечерта ще бъде решаващата „Церемонията на Розата“, след която ще станат ясни имената на трите финалистки в третия сезон на „Ергенът“.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/