in

Осъдиха български масажист – воайор в Англия: Ето какво правил с клиентките си

Колаж: "Нова Варна"

Стана ясно, че български масажист е бил осъден в Англия за посегателства и воайорство над 10 негови клиентки. Осъденият е Юлиян Димов, който е на 45 години.

Той бил арестуван на лондонското летище „Гетуик“ през месец юни миналата година при опит да напусне Острова с еднопосочен билет към България, съобщава Нова телевизия.

В телефона му са открити снимки на 30 жени, които казват, че не са давали съгласието си да бъдат заснемани. Освен присъдата, която го очаква, му е забранено да използва социални мрежи, както и да влиза в чужди жилища без изричното съгласие на собствениците им.

Към момента полицията на Острова не е открила данни за изнасилване, но призовава „още смели жени” да сигнализират, ако смятат, че по някакъв начин са били засегнати от действията на този официален физиотерапевт.

Сънародникът ни присъства с тази професия във всички регистри на хората, които могат да извършват тази практика. Не става въпрос за незаконна дейност, въпреки че е извършвана в домовете на жертвите.

Първият сигнал срещу Димов е подаден през ноември 2022 година.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/